contact@intrerupatoare-tactile.ro
0753 550 371
Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0753 550 371
Oferta speciala! Comanda de minim 999 RON si primesti 5% DISCOUNT!

Produsele Xiaomi Aqara se pot conecta wireless Zigbee si sa functioneze impreuna. Puteti sa monitorizati cu usurinta locuinta si sa aveti control asupra dispozitivelor. In plus, aveti posibilitatea de a adauga oricand device-uri noi. Primiti in timp real informatii despre casa si controlati dispozitivele smart cu o simpla atingere a telefonului. Conectati device-urile la un hub si incepeti sa va configurati stilul de viata inteligent. Cu ajutorul acestor produse puteti sa lasati griji deoparte si sa aveti o locuinta securizata si usor de monitorizat.

-11%
Aqara Cube - controller activare scene ZigBee

Detalii produs: Cubul Aqara este un controller wireless inteligent care recunoaste multiple actiuni. Personalizati cubul prin intermediul aplicatiei si puteti sa il folositi pentru a controla diverse accesorii smart. Cu un giroscop pe 6 axe integrat, el permite efectuarea a 6 miscari de orice tip si operatiuni nediferentiate pe oricare parte a sa. Cu un aspect delicat si o atingere confortabila, el prezinta un sens superior de control. Produsele inteligente Mijia si Aqara pot sa fie ..

85,00 lei 95,00 lei
TVA Inclus
-37%
Bec LED CCT Smart Zigbee Aqara

Detalii produs: Becul LED are temperatura de culoare si intensitatea luminoasa reglabile. El are incorporat modulul Zigbee. Dupa ce este conectat la un hub, functiile smart pot sa fie accesate. Spre exemplu, el este posibil sa fie controlat si de la distanta sau sa fie programat pentru a se stinge/aprinde. Creati un ambient placut in orice moment. Ajutati temperatura de culoare (2700 K - 6500 K). Device-ul permite automatizari, control vocal si prin intermediul aplicatiei. Personalizat..

91,90 lei 145,00 lei
TVA Inclus
Camera hub G2H Zigbee Aqara

Descriere produs: Conectati pana la 64 de device-uri la Camera Hub G2H Aqara pentru a completa automatizarea locuintei si pentru a va bucura de o experienta de monitorizare de la distanta.  Device-ul va poate trimite notificari pe telefon atunci cand diverse accesorii sunt declansate de anumite evenimente. Intamplarile vor ramane salvate in cronologia video pentru a fi revizuite de dumneavoastra. G2H suporta in intregime HomeKit Secure Video, inclusiv criptare end-to-end si alte c..

449,00 lei
TVA Inclus
-42%
Hub ZigBee Aqara

Detalii produs: Hub-ul Aqara este centrul de control al intregii locuinte smart. Accesoriile Aqara pot sa functioneze fara probleme chiar daca exista probleme de instabilitate cu conexiunea la internet sau deconectare. Acest lucru se datoreaza protocolului de conexiune Zigbee (maxim 32 de conexiuni per hub). Adaugati hub-ul si accesoriile in aplicatia Mi Home, iar ele se vor sincroniza in mod automat in aplicatia Apple Home. Aveti autoritate asupra dispozitivelor Aqara de oriunde si oric..

189,00 lei 325,00 lei
TVA Inclus
Hub Zigbee Aqara M2

Detalii produs: Suporta Zigbee 3.0 si se pot conecta la el pana la 128 de dispozitive Aqara Zigbee (dar va fi nevoie de repetitori precum priza smart sau releu cu nul/fara nul). Controlati device-urile IR cu ajutorul vocii sau a automatizarilor locale, oriunde s-ar afla ele in camera (sunt suportate Apple Siri, Amazon Alexa, Google Assistant, Yandex Alisa, Mail.ru Marusya si nu numai). Conectati hub-ul la Ethernet RJ45 pentru a avea o conexiune mai stabila si un timp de raspuns ma..

250,00 lei
TVA Inclus
-5%
Intrerupator smart wireless dublu Zigbee Aqara

Detalii produs: Intrerupatorul smart wireless dublu Aqara este o telecomanda cu un consum redus al energiei si care are un design industrial standard de tip 86. Pur si simplu puneti-l sau lipiti-l oriunde doriti sa il folositi. Puteti sa controlati Comutatoare smart de perete, Prize smart sau alte accesorii inteligente cu o apasare, una dubla sau una lunga a butonului acestui device. Device-ul nu necesita cablare, butonul sau de control este personalizabil, iar durata de viata a bateriei..

100,00 lei 105,00 lei
TVA Inclus
-5%
Intrerupator smart wireless simplu Zigbee Aqara

Detalii produs: Intrerupatorul smart wireless simplu Aqara este o telecomanda cu un consum redus al energiei si care are un design industrial standard de tip 86. Pur si simplu puneti-l sau lipiti-l oriunde doriti sa il folositi. Puteti sa controlati Comutatoare smart de perete, Prize smart sau alte accesorii inteligente cu o apasare, una dubla sau una lunga a butonului acestui device. Device-ul nu necesita cablare, butonul sau de control este personalizabil, iar durata de viata a baterie..

90,00 lei 95,00 lei
TVA Inclus
Kit Confort Zigbee Aqara

Kit-ul Confort Aqara este KIT de device-uri inteligente pentru locuinta Zigbee si este o versiune europeana.   Kit-ul contine: 1x Hub 1x Senzor de miscare 1x Senzor de temperatura, umiditate si presiune atmosferica 1x Sensor pentru usi si ferestre 1x Senzor de inundatie 1x Comutator smart wireless dublu 2x Priza smart 2x Bec LED ..

1.499,00 lei
TVA Inclus
-29%
Kit de securitate Zigbee Aqara

Kit-ul de securitate Aqara este un set de device-uri inteligente pentru locuinta Zigbee si este o versiune europeana.   Kit-ul contine: 1x Hub 2x Senzor de miscare 1x Senzor de vibratie 2x Senzor de temperatura, umiditate si presiune atmosferica 2x Sensor pentru usi si ferestre 1x Senzor de inundatie 1x Priza smart ..

919,99 lei 1.300,00 lei
TVA Inclus
Kit Starter Zigbee Aqara

Kit-ul simplu Aqara este un set de device-uri inteligente pentru locuinta Zigbee si este o versiune europeana.   Kit-ul contine: 1x Hub 1x Senzor de miscare 1x Senzor de vibratie 1x Senzor de temperatura, umiditate si presiune atmosferica 1x Sensor pentru usi si ferestre 1x Senzor de inundatie 1x Comutator smart mini wireless 1x Priza smart 1x Bec LED ..

1.225,00 lei
TVA Inclus
Priza smart cu monitorizare consum Zigbee Aqara

Detalii produs: Priza smart porneste si opreste sursa de alimentare a electronicelor din locuinta. Functioneaza cu un Hub pentru a activa diverse functii, cum ar fi controlul de la distanta prin intermediul aplicatiei si cel al sincronizarii. Folosit impreuna cu alte accesorii smart, ofera o experienta interesanta a unei locuinte inteligente. Device-ul functioneaza cu control vocal, are comutare cu temporizator, se poate controla si de la distanta. Totodata, ofera statistici despre elect..

129,00 lei
TVA Inclus
-30%
Releu simplu T1 Zigbee Aqara (cu nul)

Detalii produs: Releul simplu T1 Aqara (cu fir de nul) porneste si opreste sursa de alimentare a oricaror sarcini electrice, cum ar fi luminile sau ventilatoarele. Functioneaza cu un Hub pentru a activa diverse functii, cum ar fi controlul de la distanta prin intermediul aplicatiei si cel al sincronizarii. Folosit impreuna cu alte accesorii smart, ofera o experienta interesanta a unei locuinte inteligente. Device-ul functioneaza cu control vocal, are comutare cu temporizator, se poate co..

119,00 lei 170,00 lei
TVA Inclus
-30%
Releu simplu T1 Zigbee Aqara (fara nul)

Detalii produs: Releul simplu T1 Aqara (fara fir de nul) porneste si opreste sursa de alimentare a oricaror sarcini electrice, cum ar fi luminile sau ventilatoarele. Functioneaza cu un Hub pentru a activa diverse functii, cum ar fi controlul de la distanta prin intermediul aplicatiei si cel al sincronizarii. Folosit impreuna cu alte accesorii smart, ofera o experienta interesanta a unei locuinte inteligente. Device-ul functioneaza cu control vocal, are comutare cu temporizator, se poate ..

119,00 lei 170,00 lei
TVA Inclus
-5%
Senzor de inundatie Zigbee Aqara

Detalii produs: Senzorul de inundatie Aqara este un dispozitiv care detecteaza orice scurgere de apa. In cazul in care se identifica o scurgere sau o inundatie, se va trimite o avertizare la aplicatie. Prin intermediul Aqara Hub-ului, el poate sa comunice si cu alte dispozitive. Device-ul detecteaza inundatii sau scurgeri. Atunci cand se descopera un pericol, Aqara Hub-ul va trimite alerte si mesaje de atentionare telefonului dumneavoastra. Daca este conectat cu o valva solenoid, apa poa..

90,00 lei 95,00 lei
TVA Inclus
-16%
Senzor de masurare a calitatii aerului Zigbee Aqara

Specificatii produs: Senzorul TVOC de masurare a calitatii aerului detecteaza concentratia si nivelul de compusi organici volatili din aer, precum si temperatura si umiditatea. Odata ce este conectat la hub, el poate sa foloseasca schimbarile concentratiei/nivelului compusilor organici volatili, de temperatura sau de umiditate pentru automatizari. Functioneaza impreuna cu alte dispozitive inteligente ale locuintei pentru implementarea mai multor scenarii smart si va va trimite notificari p..

210,00 lei 250,00 lei
TVA Inclus
Reduceri