contact@intrerupatoare-tactile.ro
0753 550 371
Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0753 550 371
Oferta speciala! Comanda de minim 999 RON si primesti 5% DISCOUNT!
Controller pentru perdea Zigbee 3.0 Sunricher

Descriere produs: Controller-ul este potrivit pentru perdele motorizate.  Este compatibil cu gateway-uri universale Zigbee care suporta jaluzele smart. Specificatii tehnice: dimensiune: 45.5x45x20.3mm Zigbee tensiune: max 230V, 50Hz curent: 2A ..

199,00 lei
TVA Inclus
Intrerupator jaluzele smart WiFi+RF moono

Detalii produs: Intrerupatorul smart se poate conecta la WiFi, poate sa fie programat, dar si controlat vocal si de la distanta. Este compatibil cu Amazon Alexa si Google Assistant. El se adapteaza la cele mai noi sisteme vocale inteligente. Folositi-va vocea pentru a controla dispozitivele conectate. Este usor de adaugat in aplicatia Tuya (disponibila pe Android si iOS) si are functii de programare si de numaratoare inversa. Administrati electronicele smart din locuinta cu o..

175,00 lei
TVA Inclus
Releu smart cu 1 canal, 5V-32V, dry contact Zigbee + RF SmartWise

Descriere produs: Acest dispozitiv combina avantajele protocoalelor Zigbee si RF, deci poate sa fie conectat la un sistem al locuintei bazat pe Zigbee, dar, totodata, poate sa fie controlat local cu o telecomanda 433MHz RF. Partea sa Zigbee este compatibila cu SONOFF ZBBridge - Gateway Smart Zigbee (si cu platforma/aplicatia eWeLink), dar si cu gateway-uri Zigbee Tuya/SmartLife. Prin intermediul receiverului RF, releu poate sa fie controlat wireless de telecomenzi RF Sonoff si de intre..

120,00 lei
TVA Inclus
Releu smart cu 2 canale, 5V-32V, dry contact Zigbee + RF SmartWise

Descriere produs: Acest dispozitiv combina avantajele protocoalelor Zigbee si RF, deci poate sa fie conectat la un sistem al locuintei bazat pe Zigbee, dar, totodata, poate sa fie controlat local cu o telecomanda 433MHz RF. Partea sa Zigbee este compatibila cu SONOFF ZBBridge - Gateway Smart Zigbee (si cu platforma/aplicatia eWeLink), dar si cu gateway-uri Zigbee Tuya/SmartLife. Prin intermediul receiverului RF, releu poate sa fie controlat wireless de telecomenzi RF Sonoff si de intre..

150,00 lei
TVA Inclus
Releu smart pentru garaj WiFi Meross

Detalii produs: Folositi acest releu smart pentru a va tine in siguranta vehiculele. Il veti putea instala cu succes pe aproape orice sistem de operare a usii de garaj, de la modele mai vechi pana la cele mai noi. El este compatibil cu asistentii smart, printre care Apple HomeKit, Amazon Alexa si Google Assistant. Imbunatatiti-va sistemul de operare al usii de la garaj cu acest switch practic. Impreuna cu aplicatia Meross, el va va oferi o multitudine de posibilitati utile. Puteti, prin ..

225,00 lei
TVA Inclus
Releu smart WiFi cu 1 canal pentru garaj SmartWise

Descriere produs: Releul este compatibil cu eWeLink (Sonoff) si poate sa controleze usi de garaj, dispozitive sau circuite electrice.  Controlati de la distanta device-ul cu ajutorul internetului sau programati-l. In acest fel, puteti sa porniti sau sa opriti orice dispozitiv care este conectat de releu. El este compatibil cu Google Assistant, Amazon Alexa, Google Nest si IFTTT. Puteti sa controlati cu ajutorul scenelor acest device si sa porniti si sa opriti dispoziti..

90,00 lei
TVA Inclus
Releu smart WiFi+RF cu 1 canal, dry contact, pentru garaj SmartWise

Descriere produs: Acest dispozitiv este compatibil cu aplicatia eWeLink, deci puteti sa folositi releul smart WiFi pentru pentru a inchide sau pentru a intrerupe orice circuit, dar si pentru a porni/opri orice dispozitiv care este conectat la el. . El are nu numai chip WiFi, dar si unul RF, astfel ca releul poate sa fie controlat de telecomenzi RF Sonoff si de intrerupatoarele RF SmartWise. El necesita o alimentare de 5V USB sau de  7V-32V AC/DC. Circuitele controlate operareaza i..

110,00 lei
TVA Inclus
Releu smart WiFi+RF cu 4 canale, 5V-32V SmartWise

Descriere produs: Releul este compatibil cu eWeLink (Sonoff) si poate sa controleze usi de garaj, dispozitive sau circuite electrice.  Controlati de la distanta device-ul cu ajutorul internetului sau programati-l. In acest fel, puteti sa porniti sau sa opriti orice dispozitiv care este conectat de releu. Noua versiune a produsului (2020) are cipuri WiFi si Rf, ceea ce inseamna ca poate sa fie controlat de telecomanda RF Sonoff cu 4 butoane. El este compatibil cu Google Assistant..

190,00 lei
TVA Inclus
Releu WiFi control jaluzele/rulouri/usi garaj TUYA

Detalii produs: Acesta este un modul pentru jaluzele/rulouri DIY care va va transforma intrerupatorul traditional intr-unul smart, controlabil cu telefonul, Alexa sau Google Assistant. El va pastra functionalitatile unui intrerupator traditional.  Modulele smart WiFi pentru intrerupatoare se conformeaza cu standardele europene de calitate si siguranta. Sunt aprobate CE & RoHs si testate de intertek lab.  Standarde EMC: EN 300 328 V2.1.1 (2016-11), EN 301489-1 V2.1.1 (2017..

100,00 lei
TVA Inclus
Releu WiFi+RF cu 2 canale, 433Mhz, 5V-32V SmartWise

Descriere produs: Releul este compatibil cu eWeLink (Sonoff) si poate sa controleze usi de garaj, dispozitive sau circuite electrice.  Controlati de la distanta device-ul cu ajutorul internetului sau programati-l. In acest fel, puteti sa porniti sau sa opriti orice dispozitiv care este conectat de releu. Datorita cipului RF, el poate sa fie controlat de telecomanda RF Sonoff sau de intrerupatorul RF SmartWise.  El este compatibil cu Google Assistant, Amazon Alexa, Goog..

144,00 lei
TVA Inclus
-19%
SHELLY 1 - releu 1 canal 16A WiFi DIY

Shelly 1 nu are functie de monitorizare consum. Shelly 1 necesita alimentare si cu fir Nul. Shelly 1 este dry contact/ cu contact uscat/ contacte libere de potential. Shelly functioneaza doar pe retea WiFi 2.4GHz. Suporta REST API control si MQTT control. Poate controla 1 circuit electric pana la 3.5kW. Este conceput pentru a fi montat in doza de aparat in spatele prizelor sau intrerupatoarelor sau in alte locuri cu spatiu limitat. Poate fi utilizat ca atare sau integrat intr-un alt sis..

69,00 lei 85,00 lei
TVA Inclus
-26%
Shelly 1PM - releu wifi 16A cu monitorizare consum

Descriere produs: Poate sa controleze un circuit electric de pana la 3.5 kW. Ar trebui sa fie montat intr-o consola standardin-wall, in spatele prizelor si a intrerupatoarelor sau in alte spatii limitate ca dimensiune. El poate sa fie folosit ca un device de sine statator sau ca un accesoriu pentru controlul automatizarii din casa. Shelly are o varietate de device-uri inovative care permit controlul de la distanta a dispozitivelor electrice prin intermediul telefonului mobil, a calculato..

89,00 lei 120,00 lei
TVA Inclus
-10%
Shelly 2.5 - releu 2 canale pentru jaluzele/ usi garaj cu monitorizare consum 2X 10A

Detalii produs: Are un server web incorporat si este destinat instalarii in spatii limitate ca dimensiune, precum dozele de aparat/de legatura, tablouri electrice etc. Poate sa fie folosit pentru doua circuite electrice (de pana la 2.3 kW fiecare). Are monitorizare a consumului energetic, protectie termica si pentru supraincarcare pe fiecare circuit.  Poate sa functioneze ca un modul de control motor bidirectional (pentru draperii, jaluzele, usi de garaj etc). Shelly 2.5 se poat..

139,50 lei 155,00 lei
TVA Inclus
-37%
Sonoff 4CH R3 PRO - releu Smart cu control WiFi si RF pentru 4 canale DIY

Sonoff 4CH Pro R3 este un releu WiFi pentru 4 canale. Acestea suportă comutarea între 3 moduri de lucru: modul interblocare / autoblocare /impuls și toate suportă setare a unei întărzieri de 1-16s în modul impuls. Această caracteristică vă permite să lăsați comutatorul să pornească pentru câteva secunde, apoi se stinge, lucru care funcționează ca un întrerupător de impulsuri. Ele se integrează cu un modul de recepție RF de 433,92 MHz, făcându-le posibile contr..

189,00 lei 297,99 lei
TVA Inclus
Sonoff Dual R3 - releu smart WiFi cu 2 canale si monitorizare consum

Detalii produs: Sonoff Dual R3 va duce casa la nivelul urmator. El este un releu dual smart WiFi care, instalat in spatele oricarui interupator traditional, il va transforma intr-unul smart, ce poate sa fie controlat de la distanta sau vocal. Integrarea electronicelor din locuinta intr-o retea wireless le va face sa poata sa comunice intre ele. Acest lucru va face ca administrarea controlului lor sa fie una comoda, chiar si in cazul luminilor, electronicelor si a dispozitivelor motorizate ..

85,00 lei
TVA Inclus
Reduceri