contact@intrerupatoare-tactile.ro
0753 550 371
Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0753 550 371
Oferta speciala! Comanda de minim 999 RON si primesti 5% DISCOUNT!
Controller pentru perdea Zigbee 3.0 Sunricher

Descriere produs: Controller-ul este potrivit pentru perdele motorizate.  Este compatibil cu gateway-uri universale Zigbee care suporta jaluzele smart. Specificatii tehnice: dimensiune: 45.5x45x20.3mm Zigbee tensiune: max 230V, 50Hz curent: 2A ..

199,00 lei
TVA Inclus
Intrerupator jaluzele smart WiFi+RF moono

Detalii produs: Intrerupatorul smart se poate conecta la WiFi, poate sa fie programat, dar si controlat vocal si de la distanta. Este compatibil cu Amazon Alexa si Google Assistant. El se adapteaza la cele mai noi sisteme vocale inteligente. Folositi-va vocea pentru a controla dispozitivele conectate. Este usor de adaugat in aplicatia Tuya (disponibila pe Android si iOS) si are functii de programare si de numaratoare inversa. Administrati electronicele smart din locuinta cu o..

175,00 lei
TVA Inclus
Releu smart WiFi cu 1 canal pentru garaj SmartWise

Descriere produs: Releul este compatibil cu eWeLink (Sonoff) si poate sa controleze usi de garaj, dispozitive sau circuite electrice.  Controlati de la distanta device-ul cu ajutorul internetului sau programati-l. In acest fel, puteti sa porniti sau sa opriti orice dispozitiv care este conectat de releu. Datorita cipului RF, el poate sa fie controlat de telecomanda RF Sonoff sau de intrerupatorul RF SmartWise.  El este compatibil cu Google Assistant, Amazon Alexa,..

90,00 lei
TVA Inclus
Releu smart WiFi+RF cu 4 canale, 5V-32V SmartWise

Descriere produs: Releul este compatibil cu eWeLink (Sonoff) si poate sa controleze usi de garaj, dispozitive sau circuite electrice.  Controlati de la distanta device-ul cu ajutorul internetului sau programati-l. In acest fel, puteti sa porniti sau sa opriti orice dispozitiv care este conectat de releu. Noua versiune a produsului (2020) are cipuri WiFi si Rf, ceea ce inseamna ca poate sa fie controlat de telecomanda RF Sonoff cu 4 butoane. El este compatibil cu Google Assistant..

190,00 lei
TVA Inclus
Releu WiFi control jaluzele/rulouri/usi garaj TUYA

Detalii produs: Acesta este un modul pentru jaluzele/rulouri DIY care va va transforma intrerupatorul traditional intr-unul smart, controlabil cu telefonul, Alexa sau Google Assistant. El va pastra functionalitatile unui intrerupator traditional.  Modulele smart WiFi pentru intrerupatoare se conformeaza cu standardele europene de calitate si siguranta. Sunt aprobate CE & RoHs si testate de intertek lab.  Standarde EMC: EN 300 328 V2.1.1 (2016-11), EN 301489-1 V2.1.1 (2017..

100,00 lei
TVA Inclus
Releu WiFi+RF cu 2 canale, 433Mhz, 5V-32V SmartWise

Descriere produs: Releul este compatibil cu eWeLink (Sonoff) si poate sa controleze usi de garaj, dispozitive sau circuite electrice.  Controlati de la distanta device-ul cu ajutorul internetului sau programati-l. In acest fel, puteti sa porniti sau sa opriti orice dispozitiv care este conectat de releu. Datorita cipului RF, el poate sa fie controlat de telecomanda RF Sonoff sau de intrerupatorul RF SmartWise.  El este compatibil cu Google Assistant, Amazon Alexa, Goog..

144,00 lei
TVA Inclus
-19%
SHELLY 1 - releu 1 canal 16A WiFi DIY

Shelly 1 nu are functie de monitorizare consum. Shelly 1 necesita alimentare si cu fir Nul. Shelly 1 este dry contact/ cu contact uscat/ contacte libere de potential. Shelly functioneaza doar pe retea WiFi 2.4GHz. Suporta REST API control si MQTT control. Poate controla 1 circuit electric pana la 3.5kW. Este conceput pentru a fi montat in doza de aparat in spatele prizelor sau intrerupatoarelor sau in alte locuri cu spatiu limitat. Poate fi utilizat ca atare sau integrat intr-un alt sis..

69,00 lei 85,00 lei
TVA Inclus
-21%
Shelly 1PM - releu wifi 16A cu monitorizare consum

Descriere produs: Poate sa controleze un circuit electric de pana la 3.5 kW. Ar trebui sa fie montat intr-o consola standardin-wall, in spatele prizelor si a intrerupatoarelor sau in alte spatii limitate ca dimensiune. El poate sa fie folosit ca un device de sine statator sau ca un accesoriu pentru controlul automatizarii din casa. Shelly are o varietate de device-uri inovative care permit controlul de la distanta a dispozitivelor electrice prin intermediul telefonului mobil, a calculato..

95,00 lei 120,00 lei
TVA Inclus
-10%
Shelly 2.5 - releu 2 canale pentru jaluzele/ usi garaj cu monitorizare consum 2X 10A

Detalii produs: Are un server web incorporat si este destinat instalarii in spatii limitate ca dimensiune, precum dozele de aparat/de legatura, tablouri electrice etc. Poate sa fie folosit pentru doua circuite electrice (de pana la 2.3 kW fiecare). Are monitorizare a consumului energetic, protectie termica si pentru supraincarcare pe fiecare circuit.  Poate sa functioneze ca un modul de control motor bidirectional (pentru draperii, jaluzele, usi de garaj etc). Shelly 2.5 se poat..

139,50 lei 155,00 lei
TVA Inclus
-37%
Sonoff 4CH R3 PRO - releu Smart cu control WiFi si RF pentru 4 canale DIY

Sonoff 4CH Pro R3 este un releu WiFi pentru 4 canale. Acestea suportă comutarea între 3 moduri de lucru: modul interblocare / autoblocare /impuls și toate suportă setare a unei întărzieri de 1-16s în modul impuls. Această caracteristică vă permite să lăsați comutatorul să pornească pentru câteva secunde, apoi se stinge, lucru care funcționează ca un întrerupător de impulsuri. Ele se integrează cu un modul de recepție RF de 433,92 MHz, făcându-le posibile contr..

189,00 lei 297,99 lei
TVA Inclus
Intrerupator Touch din sticla actionare jaluzele WiFi moono

Detalii produs: Intrerupatorul poate sa fie controlat de la distanta, vocal,suporta conexiune la WiFi si are functie de programare. Este compatibil cu Amazon Alexa, Google Home, Tuya si IFTTT. Folositi-va vocea pentru a controla dispozitivele conectate.  Administrati electronicele din locuinta intr-o singura aplicatie. Nu este necesara conectarea intrerupatorului la un hub.  Atunci cand este aprins, LED-ul va avea lumina rosie, iar cand este st..

149,99 lei
TVA Inclus
-48%
Sonoff RE5V1C releu smart 1 canal inching/ self lockling cu control WiFi 5V

Sonoff inching/ self locking este un releu WiFi care acceptă modul impuls / autoblocare. Utilizatorii pot adăuga dispozitivul la aplicația eWeLink pentru a controla de la distanță aparatele sau dispozitivele conectate la domiciliu. În modul de închidere automată, clienții pot activa / dezactiva de la distanță dispozitivele conectate, imediat. Când sunteți în modul impuls, clienții pot avea două moduri de conectare pentru a selecta: Pornește 1 secundă și apoi oprește..

34,99 lei 66,99 lei
TVA Inclus
-16%
Sonoff SV - releu cu control Wi-Fi low voltage 5-24V

Sonoff SV - releu cu control Wi-Fi low voltage 5-24V Comandă distanță. Porniți / opriți dispozitivele electrice de oriunde Control LAN - Activați / dezactivați dispozitivul chiar dacă WiFi-ul nu are acces la Internet Aplicația gratuită eWeLink pe iOS și Android Tensiune de alimentare joasă - 5-24V DC Sincronizare status - statusul dispozitivului în timp real furnizată aplicației Sincronizare - Setați cronometrele programate / numărătoarea inversă pentru a porni / opri ..

49,00 lei 57,99 lei
TVA Inclus
Releu jaluzele Z-Wave Plus FIBARO

Descriere produs: Device-ul este a 3-a generatie a modulelor Z-Wave Plus de la FIBARO Group pentru controlul wireless a jaluzelelor de la ferestre, usilor de garaj sau a jaluzelelor solare. Pentru a imbunatati controlul, dispozitivul are 5 moduri care permit controlul perfect al oricarei jaluzele sau usi de garaj, in functie de necesitati. O alta functie foarte utila este capacitatea de masurare a consumului. Specificatii tehnice: tensiune: 100-240V~50/60Hz dim..

359,00 lei
TVA Inclus
Reduceri