Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915
Disponibilitate: La Comandă
Cod produs: M2-C2W
Brand: moono
15,00 lei
TVA Inclus
* Culoare:

moono oferă o gamă variată de întrerupătoare cu senzor tactil-capacitiv, panouri din sticlă securizată, rezistentă la foc, rame de sticlă sau aluminiu, a căror dimensiune (86mm x 86mm) acoperă bine dozele. Fabricate pe standard German, se potrivesc în dozele clasice pe care le aveți deja în perete și nu necesită nici un fel de modificare a instalației electrice existente. Nu sunt înscripționate cu logo și pot fi montate atât pe verticală cât și pe orizontală.

Panou mini 47x47mm întrerupător jaluzele din sticlă M2 moono - panou mini din sticla moono 47x47mm, model M2, pentru un intrerupator jaluzele cu touch, ce are rolul de a ridica sau de a cobori draperia, usa garajului etc. Este fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou. 

Panou frontal din sticla pentru un intrerupator jaluzele cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor. 

Modulul intrerupatorului nu este inclus, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu modulele de intrerupatoare din gama moono.
 

Atentie! Rama de aluminiu nu este inclusa, aceasta se poate achizitiona separat.

Culori disponibile: alb, negru, auriu.

Caracteristici
Doze necesare: 1 x Doză Standard
Standard: Clasic / German
Material: Sticlă securizată
Dimensiuni: 47*47*9.7mm
Panou/Ramă de sticlă: Da
Condiții de operare: -30~70°C / Umiditate Relativă < 95%
Utilizare: Rezidential / General
Certificări: CE, RoHS
Garanție: 24 luni
Produse din aceeasi categorie
Produse înrudite