Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915

 

Comanda de minim 1000 ron si primesti 5% REDUCERE! Comanda acum! 

 

Disponibilitate: Stoc limitat
Cod produs: M102/C1EU
134,47 lei
TVA Inclus
* Culoare:

moono oferă o gamă variată de întrerupătoare cu senzor tactil-capacitiv, panouri din sticlă securizată, rezistentă la foc, rame de sticlă sau aluminiu, a căror dimensiune (86mm x 86mm) acoperă bine dozele. Fabricate pe standard German, se potrivesc în dozele clasice pe care le aveți deja în perete și nu necesită nici un fel de modificare a instalației electrice existente. Nu sunt înscripționate cu logo și pot fi montate atât pe verticală cât și pe orizontală.

Întrerupător dublu + priză simplă din sticlă M1 moono - Intrerupator dublu cu touch si o priza pe acelasi panou din sticla, din sticla securizata, rezistent la zgarieturi si umiditate, care isi va pastra culoarea si aspectul in timp.

Intrerupator cu touch (atingere ) on/off  – cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Este potrivit pentru locuita, birouri, restaurante, sali de conferinta, sau hoteluri de lux. 

Priză simpla Schuko moono - Priza simpla cu rama din sticla rezistenta la zgarieturi si uzura. Are un design modern si materiale de calitate. Capacul de protectie impotriva apei se achizitioneaza separat.

Montajul acestui tip de intrerupator nu necesita nici un fel de modificare a instalatiei clasice. Necesita 3 doze standard.

Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu.

Întrerupător dublu + priză simplă din sticlă M1 moono

Întrerupător dublu + priză simplă din sticlă M1 moono

Întrerupător dublu + priză simplă din sticlă M1 moono

Caracteristici
Garanție: 24 luni
Produse din aceeasi categorie