Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915
-30%
160
Sonoff Touch EU - Intrerupator simplu cu control WiFi

The Sonoff Touch EU este un întrerupător cu senzor tactil și panou din sticlă securizată care poate fi acționat de la buton prin atingere sau din aplicație prin WiFi direct. Întrerupătorul inteligent Sonoff Touch EU poate fi adăugat cu ușurință în aplicația eWeLink și controlat de pe Android sau IOS de oriunde și oricând. După înregistrarea dispozitivului în aplicație întrerupătorul poate fi pornit/ oprit de oriunde din interiorul casei tale.  Cu ajutorul aplicației poti seta temporizatoare p..

89,99 lei 128,99 lei
TVA Inclus
-24%
85
Sonoff T1 EU - Întrerupător simplu cu control WiFi și RF

The Sonoff T1 EU este un întrerupător cu senzor tactil și panou din sticlă securizată care poate fi acționat de la buton prin atingere, din aplicație prin WiFi direct sau prin RF de la telecomandă. Întrerupătorul inteligent Sonoff T1 poate fi adăugat cu ușurință în aplicația eWeLink și controlat de pe Android sau IOS de oriunde și oricând. După sincronizarea cu telecomanda 433.92MHz, întrerupătorul poate fi pornit/ oprit de oriunde din interiorul casei tale.  Cu ajutorul aplicației poți seta ..

141,99 lei 185,99 lei
TVA Inclus
-27%
90
Sonoff T1 EU - Întrerupător dublu cu control WiFi și RF

The Sonoff T1 EU este un întrerupător cu senzor tactil și panou din sticlă securizată care poate fi acționat de la buton prin atingere, din aplicație prin WiFi direct sau prin RF de la telecomandă. Întrerupătorul inteligent Sonoff T1 poate fi adăugat cu ușurință în aplicația eWeLink și controlat de pe Android sau IOS de oriunde și oricând. După sincronizarea cu telecomanda 433.92MHz, întrerupătorul poate fi pornit/ oprit de oriunde din interiorul case..

152,99 lei 210,00 lei
TVA Inclus