contact@intrerupatoare-tactile.ro
0753 550 371
Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0753 550 371
Oferta speciala! Comanda de minim 999 RON si primesti 5% DISCOUNT!
-21%
Întrerupător Touch simplu Livolo ZigBee

Întrerupător Touch simplu Livolo ZigBee - intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc, zgarieturi si umiditate, care isi va pastra culoarea si aspectul in timp. Intrerupator cu touch (atingere) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potriv..

122,99 lei 154,99 lei
TVA Inclus
-21%
Întrerupător Touch dublu Livolo ZigBee

Întrerupător Touch dublu Livolo ZigBee - intrerupator dublu cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc, zgarieturi si umiditate, care isi va pastra culoarea si aspectul in timp. Intrerupator cu touch (atingere) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata..

145,99 lei 184,99 lei
TVA Inclus
-21%
Întrerupător Touch simplu cap-scară/ cruce Livolo ZigBee

Întrerupător Touch simplu cap-scară/ cruce Livolo ZigBee - intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc, zgarieturi si umiditate, care isi va pastra culoarea si aspectul in timp. Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi actionat atat de la etajul superior cat si de l..

145,99 lei 184,99 lei
TVA Inclus
-20%
Întrerupător Touch dublu cap-scară/ cruce Livolo ZigBee

Întrerupător Touch dublu cap-scară/ cruce Livolo ZigBee - intrerupator dublu cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc, zgarieturi si umiditate, care isi va pastra culoarea si aspectul in timp. Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi actionat atat de la etajul superior cat si de la ..

172,99 lei 214,99 lei
TVA Inclus
-23%
Hub Gateway Livolo ZigBee Control WiFi - model 2020

Hub-ul Livolo ZigBee Control WiFi - este compatibil cu intrerupatoarele LIVOLO cu protocol Zigbee. Potrivit pentru casa, birouri, sali de conferinte, hoteluri, restaurante. Va aduce un plus de confort pentru dumneavoastra, putand sa controlati intrerupatoarele si de pe smartphone. Hub-ul Livolo Zigbee se va alimenta cu cablul microUSB + adaptorul de priza care se gaseste in pachet. Atentie! Acest echipament nu este intrerupator. Cu ajutorul acestui Hub se pot acționa prin Internet..

229,99 lei 300,00 lei
TVA Inclus
-24%
Hub Livolo ZigBee Control WiFi

Hub Livolo ZigBee Control WiFi - este compatibil cu intrerupatoarele LIVOLO cu protocol Zigbee. Potrivit pentru casa, birouri, sali de conferinte, hoteluri, restaurante. Va aduce un plus de confort pentru dumneavoastra, putand sa controlati intrerupatoarele si de pe smartphone. Doza recomandata este doza clasica standard German, rotunda sau patrata cu distanta de prindere intre suruburile de fixare de 60 mm. Atentie! Acest echipament nu este intrerupator. Cu ajutorul acestui Hub se pot..

188,99 lei 249,99 lei
TVA Inclus
-23%
Modul intrerupator simplu ZigBee LIVOLO

Modul intrerupator simplu ZigBee LIVOLO - modul intrerupator simplu ZigBee cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil numai cu alte produse din gama Livolo. Intrerupator cu touch (atingere) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va a..

108,00 lei 140,00 lei
TVA Inclus
-23%
Modul intrerupator dublu ZigBee LIVOLO

Modul intrerupator dublu ZigBee LIVOLO - modul intrerupator dublu ZigBee cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil numai cu alte produse din gama Livolo. Intrerupator cu touch (atingere) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, rezisten..

131,00 lei 170,00 lei
TVA Inclus
-23%
Modul intrerupator simplu cap scara / cruce ZigBee LIVOLO

Modul intrerupator simplu cap scara / cruce ZigBee LIVOLO - modul intrerupator simplu ZigBee cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil numai cu alte produse din gama Livolo. Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi acti..

131,00 lei 170,00 lei
TVA Inclus
-21%
Modul intrerupator dublu cap scara / cruce ZigBee LIVOLO

Modul intrerupator dublu cap scara / cruce ZigBee LIVOLO - modul intrerupator dublu ZigBee cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil numai cu alte produse din gama Livolo. Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi action..

158,00 lei 200,00 lei
TVA Inclus
Reduceri