Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915
Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915
Comanda de minim 500 RON si primesti un bec SMART TUYA CADOU!
-31%
Telecomandă mini Livolo - 3 circuite

Telecomandă mini Livolo - 3 circuite - Telecomandă mini Livolo tip breloc.Poate acționa 3 întrerupătoare (A,B,C - acționează câte un Întrerupător, D - închidere centralizată, stinge toate 3 becurile) sau la 1 întrerupător simplu RF cu variator (A - aprinde/stinge, B - crește luminozitatea, C - scade luminozitatea, D - stinge becul). Funcţionează cu 1 baterie 27A. Distanta maximă de actionare este pana la 30 m. Telecomanda este co..

21,99 lei 31,99 lei
TVA Inclus
-29%
Telecomandă Touch Livolo - 27 circuite

Telecomandă Touch Livolo - 27 circuite - Telecomanda wireless tactila cu fata din sticla rezistenta la zgarieturi. Este compatibila cu toate intrerupatoarele Livolo cu functie RF. Are raza de actionare de 20 m si functioneaza si din alta camera, nu numai langa intrerupator.    Are functie de hibernare dupa 20 de secunde prelungind durata de viata a bateriilor.  Are 9 butoane, ce pot comanda 27 circuite. Are 27 functii dimmer(variator), 6 scene (poat fi setat..

124,99 lei 176,99 lei
TVA Inclus
Controller, 1 canal, RF moono

Controller, 1 canal, RF moono - Receptor cu rol de intrerupator, ce este conectat la iluminat ca un comutator normal. Datorita comunicatiilor radio, dispozitivul functioneaza intr-o zona deschisa de pana la 30 m. Functioneaza pe o frecventa de 433 MHz. Controlul wireless se realizeaza cu ajutorul unei telecomenzi (emitator). Telecomanda nu este inclusa, aceasta se poate achizitiona separat. Este destinat spatiilor interioare, unde nu doriti sau nu se poate monta un intrerupator, dator..

70,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător Wireless Simplu moono - tip telecomandă aplicat

Întrerupător Wireless Simplu moono - tip telecomandă aplicat - Telecomanda sub forma unui intrerupator simplu, ce poate sa inlocuiasca intrerupatorul cap scara. Functioneaza numai impreuna cu intrerupatoarele RF sau impreuna cu receiver wireless, din gama moono.  Funcționare: Întrerupătoarele fără fir funcționează pe baterie. La releul wireless (receptor) se poate conecta orice consumator a cărui putere nu depășește 10..

60,00 lei
TVA Inclus
Controller, 1 canal, WiFi și RF moono

Controller, 1 canal, WiFi și RF moono - Receptor cu rol de intrerupator, ce este conectat la iluminat ca un comutator normal. Datorita comunicatiilor radio, dispozitivul functioneaza intr-o zona deschisa de pana la 30 m. Functioneaza pe o frecventa de 433 MHz. Controlul wireless se realizeaza cu ajutorul unei telecomenzi (emitator) sau direct de pe telefon. Telecomanda nu este inclusa, aceasta se poate achizitiona separat. Este destinat spatiilor interioare, unde nu doriti sau nu se poat..

100,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător Wireless Dublu moono - tip telecomandă aplicat

Întrerupător Wireless Dublu moono - tip telecomandă aplicat - Telecomanda sub forma unui intrerupator dublu, ce poate sa inlocuiasca intrerupatorul cap scara. Functioneaza numai impreuna cu intrerupatoarele wireless sau impreuna cu receiver wireless, din gama moono. Se livreaza impreuna cu baterie. Funcționare: Întrerupătoarele fără fir funcționează pe baterie. La releul wireless (receptor) se poate conecta orice consumator a cărui putere nu depășe..

75,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător Wireless Triplu moono - tip telecomandă aplicat

Întrerupător Wireless Triplu moono - tip telecomandă aplicat - Telecomanda sub forma unui intrerupator triplu, ce poate sa inlocuiasca intrerupatorul cap scara. Functioneaza numai impreuna cu intrerupatoarele wireless sau impreuna cu receiver wireless, din gama moono. Se livreaza impreuna cu baterie. Funcționare: Întrerupătoarele fără fir funcționează pe baterie. La releul wireless (receptor) se poate conecta orice consumat..

90,00 lei
TVA Inclus
-5%
Întrerupător touch simplu RF M1 din sticlă moono

Întrerupător touch simplu RF M1 din sticlă moono - intrerupator simplu, model M1, cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc.  Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt incluse in pachet, se pot achizitiona separat. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off &ndas..

89,99 lei 95,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch simplu RF M2 din sticlă moono

Întrerupător touch simplu RF M2 din sticlă moono - intrerupator simplu, model M2, cu senzor tactil-capacitiv si rama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare, rezistenta la foc.  Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt incluse in pachet, se pot achizitiona separat. Intrerupator cu touch..

120,00 lei
TVA Inclus
-2%
Întrerupător touch dublu RF M1 din sticlă moono

Întrerupător touch dublu RF M1 din sticlă moono - intrerupator dublu, model M1, cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc.  Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt incluse in pachet, se pot achizitiona separat. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru deschis &nda..

102,99 lei 105,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch dublu RF M2 din sticlă moono

Întrerupător touch dublu RF M2 din sticlă moono - intrerupator dublu, model M2, cu senzor tactil-capacitiv si  rama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare.  Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt incluse in pachet, se pot achizitiona separat. Intrerupator cu touch (atingere..

130,00 lei
TVA Inclus
-2%
Întrerupător touch triplu RF M1 din sticlă moono

Întrerupător touch triplu RF M1 din sticlă moono - intrerupator triplu, model M1, cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc.  Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt incluse in pachet, se pot achizitiona separat. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off &ndas..

112,99 lei 115,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch triplu RF M2 din sticlă moono

Întrerupător touch triplu RF M2 din sticlă moono - intrerupator triplu, model M2, cu senzor tactil-capacitiv si rama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare, rezistenta la foc.  Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt incluse in pachet, se pot achizitiona separat. Intrerupator cu touch..

140,00 lei
TVA Inclus
-38%
Pachet Întrerupător touch dublu RF din sticlă Livolo + Telecomanda mini 3 circuite

Pachet Întrerupător touch dublu RF din sticlă Livolo + Telecomanda mini 3 circuite - pachet format dintr-un intrerupator dublu cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc si o telecomanda mini 3 circuite. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz.  Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –&n..

131,99 lei 212,99 lei
TVA Inclus
Întrerupător simplu Broadlink

TC2 – întrerupător simplu inteligent, cu senzor tactil – capacitiv, are un design deosebit şi funcţii inteligente, şi îmbină utilul cu plăcutul. Se configurează simplu, prin telefonul mobil, are control la distanţă, funcţie temporizator, interactiv, mod scenă. Are panou de sticlă termorezistentă, alb şi se încadrează perfect în orice decor modern. La o simplă atingere pe buton sau chiar de la distanţă, veţi putea aprinde/stinge lumina din încăpere ..

139,99 lei
TVA Inclus

Intrerupator cap scara si intrerupator cruce – investeste in performanta locuintei tale

Intrerupatoarele cap scara sau intrerupatoarele cruce au aparut din nevoia de a controla un corp de iluminat – un bec din mai multe locuri dintr-un imobil, in special dintr-o locuinta. Acestea sunt o solutie ideala pentru o casa inteligenta, mai ales daca sunt wireless, intrerupatoare fara fir. Se gasesc intr-o gama larga de modele si culori, care sunt usor de montat si au preturi accesibile.

De ce sa achizitionezi de la noi intrerupatoare smart cap scara si cruce

Acest tip de intrerupatoare pentru case inteligente sunt sigure, confortabile si se instaleaza rapid in orice locuinta. Astfel iti putem oferi doar intrerupatoare tactile cu functii ideale pentru confortul casei tale, unele dintre ele avand chiar si telecomanda. Chiar daca ai nevoie de intrerupator cap scara sau intrerupator cruce, toate produsele au preturi accesibile si pot fi comandate rapid oriunde in tara, direct la usa ta.

 

 

Intrerupator cap scara

Intrerupatoarele cap scara sau comutatoarele de acest tip, au aparut din nevoia de a crea o legatura intre doua sau mai multe puncte diferite dintr-o incapere sau locuinta, pentru corpurile de iluminat. Se pot aplica in aceeasi zona, cum ar fi in aceeasi incapere sau in zone diferite ale unui imobil.

Intrerupatoarele cap scara arata de multe ori ca intrerupatoare normale la exterior, insa sunt diferite la interior din prisma numarului de borne. Intrerupatorul cap scara are 3 borne – doua iesiri si o intrare, pe cand un intrerupator normal are doar doua borne pentru doua fire.

 

Vezi intrerupatoarele mai sus ↑

 

Avantajele intrerupatoarelor cap scara

Aceste intrerupatoare au fost create si concepute tocmai pentru a imbunatati si usura viata, aducand un plus de confort in fiecare locuinta. Exista situatii in care ai nevoie de un astfel de intrerupator cap scara, fiind necesar un astfel de circuit in locuinta ta. 

Ca de exemplu, daca locuiesti la casa, poti aprinde lumina de jos cand urci scarile. Pentru a le stinge va fi usor sa ai un intrerupator atunci cand ajungi sus si sa stingi becurile pe care le-ai aprins. Asadar, intrerupatorul cap scara este util in acest caz. Tot pentru aceeasi utilitate, un astfel de intrerupator poate fi plasat si langa pat sau in orice alta zona unde sa iti fie util pentru a stinge lumina din incapere, aprinsa dintr-un alt loc mai indepartat.

Destinate utilizarii indelungate de catre consumatori, au un design atractiv si o functionalitate ireprosabila. Se pot folosi pentru camere cu dimensiuni mari. Au rolul de a comanda un circuit de lumina din 2 capete.

Legatura cap scara – cum se monteaza acest tip de intrerupator

Legarea acestui tip de intrerupator cap scara nu este foarte diferita fata de un circuit normal. Nu implica costuri suplimentare foarte mari.

Montarea poate genera insa confunzii datorita faptului ca au un numar de 3 conectori, iar legarea se face la un singur corp de iluminat.  Acestea au aspectul unui intrerupator simplu, exterioarele fiind de obicei aceleasi, dar si dimensiunile. Nici macar montajul in doza de legatura nu va fi diferit fata de cel standard.

 

Livolo cap scara

Livolo este un brand international ce ofera solutii pentru case inteligente, printre care se numara si intrerupatoare wireless, intrerupatoare cap scara. Aceste produse au un design atractiv, sunt inovatoare in ceea ce priveste corpurile de iluminat si functioneaza pe baza unei tehnologii inteligente. Dispunem de astfel de intrerupatoare Livolo cap scara ce pot fi cumparate in pachet chiar si cu telecomanda mini 3 circuite.

Intrerupator cruce

Intrerupatorul cruce se utilizeaza pentru comenzile intermediare care apar pe un circuit, care este prevazut cu un intrerupator cap scara. Acest tip de intrerupator include doua comutatoare cap scara intr-unul singur, ce poate actiona simultan si sunt conectate in cruce. Este util pentru o casa cu mai multe intrari si te ajuta sa stingi sau sa aprinzi becurile exterioare din mai multe zone ale curtii.

 

Vezi intrerupatoarele mai sus ↑

 

Intrerupator cap cruce si cap scara wireless

Gama noastra de intrerupatoare wireless se monteaza destul de usor si pentru ca nu au fire, sunt ideale pentru orice tip de locuinta. Acestea nu necesita schimbarea sau modificarea instalatiei electrice pentru a putea fi montate. Se pot adapta cu usurinta in orice tip de imobil, functionalitatea fiind una ideala pentru orice familie.

Diferenta intrerupator cap scara si cruce

Cat despre diferenta dintre intrerupator cap scara si cruce, trebuie stii ca ambele au in comun faptul ca sunt folosite pentru a controla aceeasi lumina din doua locatii diferite. In schimb, intrerupatorul cap cruce se foloseste doar atunci cand vrei sa controlezi un dispozitiv de iluminat din trei sau mai multe locatii. Poate fi vorba despre o casa mai mare sau un spatiu deschis ce necesita ca lumina sa fie controlata din mai multe locatii.

Un astfel de intrerupatoare se foloeste in combinatie cu un intrerupator cap scara, unu care se afla la capatul frontal al circuitului de unde se furnizeaza energia de la sursa, iar altul in punctul in care se deplaseaza spre dispozitivul de iluminat. Intre acestea se monteaza intrerupatoarele tip cruce.

 

 

Ce tipuri de intrerupatoare cap scara si cruce poti gasi in oferta noastra

Dispunem de mai multe tipuri de intrerupatoare care au un aspect placut si o utilitate placuta printre care: intrerupator wireless moono dublu sau triplu tip telecomanda aplicat, intrerupator touch simplu, controller 1 canal sau intrerupator touch dublu RF. Preturile pot incepe de la 75 lei si pot ajunge pana la 140 lei, insa toate produsele indiferent de pret sunt alegerea ideala pentru o locuinta smart.

Alege un comutator cap scara sau un intrerupator cruce wireless, pentru o locuinta inteligenta!

Descopera toate tipurile de intrerupatoare fara fir din gama noastra de produse precum comutator cap scara sau intrerupator cruce. Acestea se regasesc in marci cunoscute precum Livolo, Moono sau Broadlink, ce se definesc prin calitate, usurinta de montare si durabilitate.

In cazul in care ai nevoie sa afli mai multe detalii despre produsele noastre si despre comenzi, contactaza-ne telefonic la numarul 0765 999 915 sau ne poti scrie pe e-mail la contact@intrerupatoare-tactile.ro. Alege solutii smart pentru confortul si viitorul casei tale, alege intrerupatoare cap scara si cruce!

Reduceri