Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915
-39%
Întrerupător touch dublu RF din sticlă Livolo

Întrerupător touch dublu RF din sticlă Livolo - intrerupator dublu cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt incluse in pachet, se pot achizitiona separat. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu..

109,99 lei 180,99 lei
TVA Inclus
-11%
Întrerupător touch triplu cap-scară/ cruce din sticlă LIVOLO standard italian

Întrerupător touch triplu cap-scară/ cruce din sticlă LIVOLO standard italian - intrerupator triplu cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi actionat atat de la etajul superior cat si de la cel inferior. Intrerupatoarele cap-scara&n..

145,99 lei 163,99 lei
TVA Inclus
-35%
Întrerupător touch cap-scară/ cruce din sticlă LIVOLO

Întrerupător touch cap-scară/ cruce din sticlă LIVOLO - intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc.    Întrerupător touch cap-scară/ cruce din sticlă LIVOLO - comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi actionat atat de la etajul superior cat si de la cel inferior. Intrer..

89,99 lei 138,99 lei
TVA Inclus
-28%
Întrerupător touch dimmer din sticlă LIVOLO standard italian

Întrerupător touch dimmer din sticlă LIVOLO standard italian - intrerupator simplu cu cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Reglarea intensitatii luminii se poate face gradual printr-o simpla apasare pe buton. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – c..

96,99 lei 133,99 lei
TVA Inclus
-43%
Întrerupător touch dublu cap-scară/ cruce din sticlă LIVOLO

Întrerupător touch dublu cap-scară/ cruce din sticlă LIVOLO - intrerupator dublu cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc.  Întrerupător touch cap-scară/ cruce din sticlă LIVOLO - comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi actionat atat de la etajul superior cat si de la cel inferior..

102,99 lei 180,99 lei
TVA Inclus
-22%
Întrerupător touch dublu dimmer din sticlă LIVOLO standard italian

Întrerupător touch dublu dimmer din sticlă LIVOLO standard italian -  intrerupator dublu cu cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Reglarea intensitatii luminii se poate face gradual printr-o simpla apasare pe buton. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatoru..

111,99 lei 142,99 lei
TVA Inclus
-31%
Întrerupător touch cap-scară/ cruce RF din sticlă LIVOLO

Întrerupător touch cap-scară/ cruce RF din sticlă LIVOLO - intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc.  Întrerupător touch cap-scară/ cruce din sticlă LIVOLO - comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi actionat atat de la etajul superior cat si de la cel inferior. ..

115,99 lei 166,99 lei
TVA Inclus
-24%
Întrerupător touch triplu dimmer din sticlă LIVOLO standard italian

Întrerupător touch triplu dimmer din sticlă LIVOLO standard italian - intrerupator triplu cu cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Reglarea intensitatii luminii se poate face gradual printr-o simpla apasare pe buton. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul es..

130,99 lei 171,99 lei
TVA Inclus
-28%
Întrerupător touch cap-scară/ cruce RF din sticlă LIVOLO standard italian

Întrerupător touch cap-scară/ cruce RF din sticlă LIVOLO standard italian - intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt incluse in pachet, se pot achizitiona separat. Comuta corpurile de iluminat ..

130,99 lei 182,99 lei
TVA Inclus
-35%
Întrerupător touch dublu cap-scară/ cruce RF din sticlă LIVOLO

Întrerupător touch dublu cap-scară/ cruce RF din sticlă LIVOLO - intrerupator dublu cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc.  Întrerupător touch cap-scară/ cruce din sticlă LIVOLO - comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi actionat atat de la etajul superior cat si de la cel ..

133,99 lei 204,99 lei
TVA Inclus
-14%
Întrerupător touch dimmer din sticlă LIVOLO model 2020

Întrerupător touch dimmer din sticlă LIVOLO - intrerupator simplu cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Reglarea intensitatii luminii se poate face gradual printr-o simpla apasare pe buton. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand int..

122,00 lei 141,99 lei
TVA Inclus
-26%
Întrerupător touch dublu cap-scară/ cruce RF din sticlă LIVOLO standard italian

Întrerupător touch dublu cap-scară/ cruce RF din sticlă LIVOLO standard italian - intrerupator dublu cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt incluse in pachet, se pot achizitiona separat. Comuta corpurile de iluminat din ..

149,99 lei 202,99 lei
TVA Inclus
-31%
Întrerupător touch dimmer RF din sticlă LIVOLO

Întrerupător touch dimmer RF din sticlă LIVOLO - intrerupator simplu cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Reglarea intensitatii luminii se poate face gradual printr-o simpla apasare pe buton. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, c..

115,99 lei 166,99 lei
TVA Inclus
-22%
Întrerupător touch triplu cap-scară/ cruce RF din sticlă LIVOLO standard italian

Întrerupător touch triplu cap-scară/ cruce RF din sticlă LIVOLO standard italian - intrerupator triplu cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt incluse in pachet, se pot achizitiona separat. Comuta corpurile de iluminat di..

166,99 lei 212,99 lei
TVA Inclus
-35%
Întrerupător touch buton sonerie din sticlă LIVOLO

Întrerupător touch buton sonerie din sticlă LIVOLO -  buton sonerie cu touch (atingere) on/off – cu indicator de lumina, usor pe folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa si birouri. Sonerie cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Soneria functioneaza doar atunci cand intrerupatorul este atins. Se monteaza usor si nu este necesar modificarea instalatiei..

62,99 lei 96,99 lei
TVA Inclus
Reduceri