Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915

Comanda de minim 1000 ron si primesti 5% REDUCERE! Comanda acum! 

Întrerupător touch dublu RF cu variator (dimmer) M1A din sticlă moono

Întrerupător touch dublu RF cu variator (dimmer) M1A din sticlă moono - intrerupator dublu, model M1A, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt inclu..

125,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch dublu RF cu variator (dimmer) M2 din sticlă moono

Întrerupător touch dublu RF cu variator (dimmer) M2 din sticlă moono - intrerupator dublu, model M2, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv sirama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare, rezistenta la foc. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Aces..

135,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch dublu RF cu variator (dimmer) M3 din sticlă moono

Întrerupător touch dublu RF cu variator (dimmer) M3 din sticlă moono - intrerupator dublu, model M3, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv sirama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare, rezistenta la foc. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Aces..

130,00 lei
TVA Inclus
-2%
Întrerupător touch dimmer cap-scară / cruce M1 din sticlă moono

Întrerupător touch dimmer cap-scară / cruce M1 din sticlă moono - intrerupator simplu cap scara, model M1, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc.  Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi actionat atat de..

102,99 lei 105,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch dimmer cap-scară / cruce M1A din sticlă moono

Întrerupător touch dimmer cap-scară / cruce M1A din sticlă moono - intrerupator simplu cap scara, model M1A, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc.  Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi actionat atat ..

120,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch dimmer cap-scară / cruce M2 din sticlă moono

Întrerupător touch dimmer cap-scară / cruce M2 din sticlă moono - intrerupator simplu cap scara, model M2, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si rama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare, rezistenta la foc.  Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Ilumin..

130,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch dimmer cap-scară / cruce M3 din sticlă moono

Întrerupător touch dimmer cap-scară / cruce M3 din sticlă moono - intrerupator simplu cap scara, model M3, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si rama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare, rezistenta la foc.  Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Ilumin..

125,00 lei
TVA Inclus
-2%
Întrerupător touch RF dimmer cap-scară / cruce M1 din sticlă moono

Întrerupător touch RF dimmer cap-scară / cruce M1 din sticlă moono - intrerupator simplu cap scara, model M1, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc.  Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt in..

117,99 lei 120,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch RF dimmer cap-scară / cruce M1A din sticlă moono

Întrerupător touch RF dimmer cap-scară / cruce M1A din sticlă moono - intrerupator simplu cap scara, model M1A, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc.  Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt inclu..

135,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch RF dimmer cap-scară / cruce M2 din sticlă moono

Întrerupător touch RF dimmer cap-scară / cruce M2 din sticlă moono - intrerupator simplu cap scara, model M2, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si rama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare, rezistenta la foc.  Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz..

145,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch RF dimmer cap-scară / cruce M3 din sticlă moono

Întrerupător touch RF dimmer cap-scară / cruce M3 din sticlă moono - intrerupator simplu cap scara, model M3, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si rama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare, rezistenta la foc.  Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz..

140,00 lei
TVA Inclus
-2%
Întrerupător touch acționare jaluzele M1 din sticlă moono

Întrerupător touch acționare jaluzele M1 din sticlă moono - intrerupator simplu, model M1, cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc, ce are rolul de a ridica sau de a cobori draperia, jaluzelele, usa garajului etc. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, rezistent l..

82,99 lei 85,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch acționare jaluzele M1A din sticlă moono

Întrerupător touch acționare jaluzele M1A din sticlă moono - intrerupator simplu, model M1A, cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc, ce are rolul de a ridica sau de a cobori draperia, jaluzelele, usa garajului etc. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de f..

100,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch acționare jaluzele M2 din sticlă moono

Întrerupător touch acționare jaluzele M2 din sticlă moono -  intrerupator simplu, model M2, cu senzor tactil-capacitiv si rama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare, ce are rolul de a ridica sau de a cobori draperia, jaluzelele, usa garajului etc. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in ..

110,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch acționare jaluzele M3 din sticlă moono

Întrerupător touch acționare jaluzele M3 din sticlă moono - intrerupator simplu, model M3, cu senzor tactil-capacitiv si rama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare, ce are rolul de a ridica sau de a cobori draperia, jaluzelele, usa garajului etc. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor ..

105,00 lei
TVA Inclus
Reduceri