Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915

Comanda de minim 1000 ron si primesti 5% REDUCERE! Comanda acum! 

Întrerupător touch simplu cu variator (dimmer) M1A din sticlă moono

Întrerupător touch simplu cu variator (dimmer) M1A din sticlă moono - intrerupator simplu, model M1A, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor d..

95,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch simplu cu variator (dimmer) M2 din sticlă moono

Întrerupător touch simplu cu variator (dimmer) M2 din sticlă moono - intrerupator simplu, model M2, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si rama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare, rezistenta la foc. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupato..

105,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch simplu cu variator (dimmer) M3 din sticlă moono

Întrerupător touch simplu cu variator (dimmer) M3 din sticlă moono - intrerupator simplu, model M3, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si rama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare, rezistenta la foc. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupato..

100,00 lei
TVA Inclus
-2%
Întrerupător touch dublu cu variator (dimmer) M1 din sticlă moono

Întrerupător touch dublu cu variator (dimmer) M1 din sticlă moono - intrerupator dublu, model M1, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, rezistent la zg..

87,99 lei 90,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch dublu cu variator (dimmer) M1A din sticlă moono

Întrerupător touch dublu cu variator (dimmer) M1A din sticlă moono - intrerupator dublu, model M1A, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de ..

105,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch dublu cu variator (dimmer) M2 din sticlă moono

Întrerupător touch dublu cu variator (dimmer) M2 din sticlă moono -  intrerupator dublu, model M2, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si rama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric..

115,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch dublu cu variator (dimmer) M3 din sticlă moono

Întrerupător touch dublu cu variator (dimmer) M3 din sticlă moono - intrerupator dublu, model M3, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si rama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor..

110,00 lei
TVA Inclus
-2%
Întrerupător touch simplu RF cu variator (dimmer) M1 din sticlă moono

Întrerupător touch simplu RF cu variator (dimmer) M1 din sticlă moono - intrerupator simplu, model M1, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt inclu..

102,99 lei 105,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch simplu RF cu variator (dimmer) M1A din sticlă moono

Întrerupător touch simplu RF cu variator (dimmer) M1A din sticlă moono - intrerupator simplu, model M1A, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt inc..

120,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch simplu RF cu variator (dimmer) M2 din sticlă moono

Întrerupător touch simplu RF cu variator (dimmer) M2 din sticlă moono - intrerupator simplu, model M2, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si rama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare, rezistenta la foc. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. A..

130,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch simplu RF cu variator (dimmer) M3 din sticlă moono

Întrerupător touch simplu RF cu variator (dimmer) M3 din sticlă moono - intrerupator simplu, model M3, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si rama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare, rezistenta la foc. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. A..

125,00 lei
TVA Inclus
-2%
Întrerupător touch dublu RF cu variator (dimmer) M1 din sticlă moono

Întrerupător touch dublu RF cu variator (dimmer) M1 din sticlă moono - intrerupator dublu, model M1, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt incluse..

107,99 lei 110,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch dublu RF cu variator (dimmer) M1A din sticlă moono

Întrerupător touch dublu RF cu variator (dimmer) M1A din sticlă moono - intrerupator dublu, model M1A, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt inclu..

125,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch dublu RF cu variator (dimmer) M2 din sticlă moono

Întrerupător touch dublu RF cu variator (dimmer) M2 din sticlă moono - intrerupator dublu, model M2, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv sirama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare, rezistenta la foc. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Aces..

135,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch dublu RF cu variator (dimmer) M3 din sticlă moono

Întrerupător touch dublu RF cu variator (dimmer) M3 din sticlă moono - intrerupator dublu, model M3, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv sirama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare, rezistenta la foc. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Aces..

130,00 lei
TVA Inclus
Reduceri