Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915

Comanda de minim 1000 ron si primesti 5% REDUCERE! Comanda acum! 

-29%
Întrerupător touch dimmer RF din sticlă LIVOLO standard italian

Întrerupător touch dimmer RF din sticlă LIVOLO standard italian - intrerupator simplu cu cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Reglarea intensitatii luminii se poate face gradual printr-o simpla apasare pe buton.. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un&nbs..

121,99 lei 171,99 lei
TVA Inclus
-12%
Întrerupător touch dublu dimmer RF din sticlă LIVOLO standard italian

Întrerupător touch dublu dimmer RF din sticlă LIVOLO standard italian - intrerupator dublu cu cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Reglarea intensitatii luminii se poate face gradual printr-o simpla apasare pe buton.. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil pri..

166,99 lei 188,99 lei
TVA Inclus
-23%
Întrerupător touch triplu dimmer RF din sticlă LIVOLO standard italian

Întrerupător touch triplu dimmer RF din sticlă LIVOLO standard italian - intrerupator triplu cu cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Reglarea intensitatii luminii se poate face gradual printr-o simpla apasare pe buton.. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil p..

155,99 lei 202,99 lei
TVA Inclus
-42%
Întrerupător touch buton sonerie din sticlă LIVOLO standard italian

Întrerupător touch buton sonerie din sticlă LIVOLO standard italian - buton cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Sonerie cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivita pentru casa, birouri. Se monteaza in doze modulare pentru 3 ..

69,99 lei 119,99 lei
TVA Inclus
-42%
Întrerupător touch cu temporizator din sticlă LIVOLO standard italian

Întrerupător touch cu temporizator din sticlă LIVOLO standard italian - intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Becul sta aprins 30 secunde de la aprindere, dupa care se stinge automat.   Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, rezistent ..

69,99 lei 119,99 lei
TVA Inclus
-11%
Întrerupător touch jaluzele din sticlă LIVOLO standard italian

Întrerupător touch jaluzele din sticlă LIVOLO standard italian -  intrerupator tactil ce are rolul de a ridica sau de a cobori jaluzelele, draperiile, usa garajului etc. Intrerupatorul are senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc.   Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in i..

132,99 lei 148,99 lei
TVA Inclus
-26%
Întrerupător touch jaluzele RF din sticlă LIVOLO standard italian

Întrerupător touch jaluzele RF din sticlă LIVOLO standard italian - intrerupator tactil ce are rolul de a ridica sau de a cobori jaluzelele, draperiile, usa garajului etc. Intrerupatorul are senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc.  Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu s..

149,99 lei 202,99 lei
TVA Inclus
Reduceri