Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915
Publicat la 2019-09-11 12:41:59

Ca să vă transformați casa într-una inteligentă aveți acum la dispoziție o mulțime de gadgeturi moderne, miniaturizate și cu un design deosebit, care pot fi ușor instalate de aproape oricine.

Puteți găsi, de exemplu, mai multe modele de intrerupatoare tactile, care înlocuiesc extrem de simplu întrerupătoarele clasice. Ele includ tot ce trebuie: sursă de alimentare, senzori capacitivi și diverse sisteme de afișare a stării, cu leduri multicolore și măști care permit personalizarea. Mai mult, sunt proiectate să se potrivească perfect diferitelor tipuri de doze pentru aparate care există pe piață. Fie montate singure, fie în doze cu mai multe întrerupătoare tactile. Există desigur variantele cu variator inclus și unele cărora le poți atașa o telecomandă.

Sunt construite foarte robust, au materiale de calitate și proiectanții au avut mereu ca prioritate securitatea utilizatorului, chiar dacă sunt amplasate în medii umede.

Designul este foarte plăcut și se găsesc în variante de culori diferite, care se potrivesc oricărei case. Puteți alege dintr-o gamă foarte largă de modele, potrivite cerințelor dumneavoastră.

Întrerupătoarele tactile sunt disponibile și pentru variantele mai complicate de instalații. Puteți să comandați două becuri separate sau le puteți folosi în locul întrerupătoarelor cap de scară.

Astfel găsim acum în locul clasicelor întrerupatoare de plastic, noile întrerupătoare cu touch controlate printr-o simplă atingere sau chiar de la distanță, cu ajutorul unei telecomenzi sau de pe telefonul mobil.

Beneficiul major al unui întrerupător cu touch este că în timp, nu se îngălbenesc și sunt ușor de întreținut. Deoarece nu au părți mecanice care se pot uza în timp (precum un întrerupător clasic) acestea au durată de funcționare „pe viață”.

 

Vezi oferta de întrerupătoare!

 

Cum funcționează întrerupătorul tactil

Întrerupătorul este construit din două elemente, panoul de sticlă care se află la exterior și corpul întrerupătorului(modul) care se încastrează în perete. Sunt rezistente la foc iar montarea este la fel de simplă precum instalarea unei prize. Atenție atunci cȃnd cumpărați, unele oferte de întrerupătoare în magazinele online vȃnd separat panoul și separat întrerupătorul (partea electronică). Panoul se poate alege în funcție de culoare, număr întrerupătoare dorite, funcție wireless, telecomandă.

Există atȃt întrerupătoare touch simple cȃt și duble sau triple, în funcție de necesități. În cazul în care doriți mai multe funcționalități vă recomandăm un întrerupător tactil cu funcție wireless și telecomandă pe care îl puteți controla de la distanță, puteți seta intensitatea luminii.

Cele care au și funcție wireless, se pot conecta la un hub, alături de alte dispozitive smart din casă precum alarmă, senzori gaz, inundație sau termostat smart pentru încălzire sau aer condiționat.