Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915
Publicat la 2019-11-18 11:12:39

Orvibo este o platformă de management pentru IoT (Internet of Things) şi are sediul în Shenzhen, China. A fost înfiinţată în anul 2011. Printre clienţii companiei se numără atât persoane fizice cât şi utilizatori mari ai tehnologiei Smart Home, precum companii energetice, hoteluri, firme de securitate. Orvibo comercializează sute de sisteme de automatizare şi produse Smart Home.

Orvibo este o soluţie pentru transformarea locuinţei dumneavoastră într-o casă inteligentă.
Deoarece nu necesit
ă cablare, soluţia se poate aplica şi la locuinţele date în folosinţă.
Solu
ţia se compune dintr-un controler care poate controla toate aparatele electrocasnice care au comandă în infrarosu (Allone), întrerupătoare şi comutatoare electrice, prize electrice, un gateway hub care poate controla sistemele de securitate, senzori pentru uşi şi ferestre, senzori prezenţă (PIR), senzor de gaz.
Toate acestea pot fi comandate, din interiorul casei sau din exterior (via internet), cu ajutorul unei aplica
ţii instalate pe telefonul dumneavoastră mobil (Android sau IOS).

Orvibo se concentrează pe dezvoltarea de hardware-uri inteligente şi în funcţie de cererea clientului crează soluţii de proiectare pentru uz casnic. Odată cu dezvoltarea tehnologiei, inteligenţa a intrat adânc în vieţile tuturor. Cele mai cunoscute produse pe piaţă sunt cele cu caracteristici muzicale pe fundal şi controlarea luminii la distanţă fără fir. Orvibo crează gadget-uri inteligente pentru o viaţă mai bună, astfel încât, orice ne înconjoară să poată fi mai uşor de controlat.