Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915
Publicat la 2019-10-14 11:36:15

TC2 – întrerupător inteligent, cu senzor tactil – capacitiv, are un design deosebit şi funcţii inteligente, şi îmbină utilul cu plăcutul. Se configurează simplu, prin telefonul mobil, are control la distanţă, funcţie temporizator, interactiv, mod scenă.

Este disponibil în mai multe variante: simplu, dublu sau triplu. Are panou de sticlă termorezistentă, alb şi se încadrează perfect în orice decor modern.

La o simplă atingere pe buton sau chiar de la distanţă, veţi putea aprinde/stinge lumina din încăpere de oriunde v-aţi afla sau puteţi seta funcţii automate de pornire/oprire a luminii din diferite zone ale locuinţei.

Pentru a putea controla iluminatul casei de pe telefonul mobil, puteţi descărca gratuit fie aplicaţia IHC (Intelligent Home Center), fie e-Control, disponibile atât în Android, cât şi IOS (PlayStore sau AppStore). Această funcţie de control de la distanţă este posibilă doar împreună cu Telecomanda Universală Broadlink RM PRO.

Instalarea unui întrerupător TC2 este aceeaşi cu a unui întrerupător clasic, simplu şi uşor de realizat. Acest întrerupător este recomandat pentru becuri de tip LED.

 

Avantaje:

 

  • Temporizator – funcţie trezire: te poţi trezi mai uşor dimineaţa, setând un temporizator pentru a aprinde becul la ora dorită.

  • Temporizator – Anti-furt: lumina se va aprinde la intervale stabilite, în timp ce sunteţi plecaţi sau călătoriţi. Astfel locuinţa va fi protejată de posibilele intrări prin efracţie.

  • Control de la distanţă: puteţi aprinde lumina înainte să ajungeţi seara acasă.

  • Interactiv: stinge lumina automat când nu detectează mişcare şi o aprinde automat când detectează mişcare. Interacţiunea funcţionează doar între produsele marca Broadlink.

  • Comunicare RF 433 Mhz: capacitatea de emisie radio-frecvenţă de 433 Mhz este de trei ori mai puternică decât cea de 315 Mhz, ceea ce vă permite să puteţi controla întrerupătorul TC2 şi prin pereţi de la o distanţă de 15 m.

  • Sticlă dură: senzor de atingere precis, duritate mare, protecţie la siguranţă. Este complet ignifug, rezistent la inundaţie, 100 ms timp de răspuns tactil.

  • Siguranţă: terminale de cupru 100%. Conductivitate electrică excelentă. Nu se oxidează. TC2 va întrerupe alimentarea automată atunci când întrerupătorul este supraîncărcat.