Garantie

Toate produsele comercializate de catre magazinul online www.intrerupatoare-tactile.ro beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei în vigoare și conditiilor comerciale ale producatorilor si distribuitorilor - toate produsele sunt noi  in ambalaje originale.

Termenul de garantie al produselor este intre 12-60 luni si este specificat pe pagina fiecarui produs, la sectiunea specificatii. Termenul de garantie este valabil pe baza facturii si este specificata pe aceasta pentru fiecare produs in parte. Este valabila de la data emiterii facturii.

Garantia se acorda conform legislatiei romane in vigoare la data cumpararii, se aplica numai daca produsul este folosit corespunzator și este valabila numai insotita de numarul comenzii si dovada platii produsului (factura si/sau chitanta curier).

In cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul se va inlocui gratuit. In cazul in care produsul nu este disponibil, iar consumatorul nu doreste inlocuirea produsului defect cu un alt produs, contravaloarea produsului va fi returnata in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului.

Situații care duc la ieșirea din garantie a produsului:

Nerespectarea conditiilor de manipulare, transport, pastrare, instalare, exploatare si intretinere

Produsul prezinta deteriorari cauzate de accidente mecanice, lovituri, socuri, patrunderi de lichide, expuneri la foc, utilizare gresita sau neglijenta, schimbari voite ale starii aparatului, pastrarea în conditii improprii

Interventii executate de catre persoane neautorizate.

 

KONSTRUCTHOR ALL SRL

Adresa: Cluj-Napoca, str. Teleorman, nr. 53A, ap. 2, jud. Cluj, Romania

CUI: RO33997069

Registrul Comertului: J12/155/2015

Cont bancar: RO50BTRLRONCRT0442333501 deschis la BANCA TRANSILVANIA